Alla inlägg under november 2010

Av siggemckvack - 10 november 2010 13:36

Så fort mamman eller pappan öppnar kylskåpet, frysen, diskmaskinen, skafferiet, skåpet under diskbänken, eller nåt annat skåp för den delen, så är Sigge där snabbt som ögat och vill undersöka. Tidigare idag undersökte han en barnmatsburk i skafferiet så att den åkte i klinkersgolvet och gick sönder. Som tur är var mamman där på sekunden och lyfte bort Sigge.

    

Hmm, undrar vad det här röda är för nåt... Pappa brukar i alla fall ha det på sina fiskbullar .

Av siggemckvack - 9 november 2010 17:07

Av siggemckvack - 8 november 2010 10:24


Ett särskilt inlägg för dig Lisa - mamma till Knut, för att visa hur snygg Sigge är i sina byxor som Knut har likadana.  

    

Av siggemckvack - 7 november 2010 18:54

Nu märks det tydligt att Sigge börjar återhämta sig efter att ha varit sjuk. Feber har han inte haft på ett par dagar och rosslandet är MYCKET bättre. Han sover bättre på nätterna och han är inte längre intresserad av att sitta stilla och mysa med mamman. Fast hon ska ändå hålla sig i närheten helst. Det sista tecknet på Sigges tillfrisknande är att han vill ha mat igen. Nu gapar han efter skeden och har ätit en hel burk till middag två kvällar i rad.

  

Mera mat morsan!

 

  


   

Busunge! 

Av siggemckvack - 5 november 2010 21:07

I veckan har Sigges morfar och småmostrar varit på besök. De har lekt och busat och gullat med vår lilla sjukling.

 Coolt. Här får jag aldrig sitta för mamma och pappa.


  

Vadå? Behöver jag träna inför Thailandsflygningen säger ni?


Är det här verkligen senaste skriket?

   

Mys! 

Av siggemckvack - 3 november 2010 15:15

Sigge har de senaste veckorna haft en envis förkylning med snuva och rosslig hals. I måndags fick han hög feber också - 39,7 grader som har kommit och gått i tre dagar nu. När mamman ringde BVC ville de att en läkare skulle lyssna på rosslet som nu hördes vis varje andetag. Så det belv en tripp till vårdcentralen där Sigge fick inhalera medicin. Det märktes ingen skillnad så nästa dag fick Sigge komma tillbaka och inhalera adrenalin. När inte det heller hjälpte så skickades han upp till barnjourmottagningen på sjukhuset. Där satt sen mamman och Sigge från kl. 16 till efter 22 på kvällen. Pappan tittade in en sväng han också.    


Det togs blodprov, urinprov och näsprov på Sigge, och han fick inhalera koksalt flera gånger och så adrenaling en gång till. De tittade honom i öronen och ögonen och klämde och kände på hela lilla Sigge. Läkarna kom inte fram till nåt vettigt utan skickade hem Sigge och sa att han och mamman skulle komma tillbaka nästa förmiddag. Så idag har de tillbringat ytterligare dryga tre timmar där. 


Troligtvis är det en virusinfektion som kommer läka av sig själv. Annars får Sigge komma tillbaka. Jippi!

Presentation


Sigge föddes 15 februari 2010 och Svea 18 september 2012. Bloggen finns för familj och vänner som inte har möjlighet att träffa Sigge och Svea så ofta, men andra nyfikna är förstås också välkomna! Jag som skriver är mamma Emma.

Sigge

Lilypie Kids Birthday tickers

Svea

Lilypie Third Birthday tickers

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Kategorier


Skapa flashcards