Alla inlägg under juni 2011

Av siggemckvack - 22 juni 2011 20:11

Eller rättare sagt: på mormors gräsplätt. Men härligt var det, och Sigge hade massor att lukta på och undersöka.

         



Av siggemckvack - 20 juni 2011 22:10

NU händer det grejer här hemma! Gung-/klätterställningen som vi planerat lääänge, men som vi inte riktigt har hunnit med är på gång. Se själva:  

Duktiga Sigges morfar och pappa!

Av siggemckvack - 16 juni 2011 19:05

Tänk att Sigge för mindre än ett år sedan var rädd för dammsugaren! Det kan man inte tro nu när han svansar efter en när man dammsuger, och skrattar så han kiknar om man jagar hans fötter med munstycket. Sist fick han försöka dammsuga lite själv. Han visste precis hur man gör och drog munstycket fram och tillbaka på golvet.

     

   Det här var ju jobbigt! Jag sätter mig här och tar en liten paus.

Av siggemckvack - 15 juni 2011 20:06

Sina egna kepsar är Sigge inte särskilt intresserad av, men min var jättespännande och skulle sitta på en lång stund.

   

Nu kan Sigge sparka sig runt i full fart på sin Bobby-car. Däremot är väl styrningen sådär. Han lyfter på bilen istället för att vrida på ratten. Men lika glad är han för det....

Av siggemckvack - 14 juni 2011 17:24

Vi tog en tur till lekparken i söndags för att provköra nya vagnen. Här i byn finns ingen kommunal lekpark, men det finns en som sköts om av familjerna som bor här. Den var faktiskt finare än jag trodde även om både gungorna och rutschkanan hade sett bättre dagar. Joakim och Rebecka spelade kula i sandlådan och Sigge gjorde lite allt möjligt:    

Nåja, det var ju inte alla som gick eller åkte vagn till lekparken:

   

Av siggemckvack - 13 juni 2011 21:40

Igår inhandlades en ny vagn till Sigge. Vi tyckte att vi behövde en lite mindre och smidig vagn att ha med sig t ex när man ska shoppa mm. Vi hittade en fin på Blocket som påminner väldigt mycket om vagnen vi hade med till Thailand men som gick sönder på flyget hem. Den här är röd och fin, och lite rosa. :o) 400 kr kostade den.

  Japp, jag gillar den lika mycket som Thailandsvagnen!


  Funkar att köra också.

Av siggemckvack - 12 juni 2011 20:53

Oj vad jag har bloggat lite på sista tiden. Delvis beror det på att vi hade ett förskräckligt åsk-oväder här i tisdags (lovar, det var ett av de värre jag varit med om) som slog ut vårt Internet. Delvis beror det på att jag varit dålig på att fotografera. Och den här bloggen bygger ju liksom mest på bilder.


Hur som helst, jag och Sigge åkte upp till syrrans examensfest i fredags. Hon är nu färdig sjuksköterska, och jag är jättestolt över henne som klarade utbildningen trots en del motgångar. Grattis Frida!

Hon bjöd på smarriga smörgåstårtor och sen jordgubbstårta/kladdkaka. Det var en solig och mycket varm kväll, så vi kunde inte vara i lokalen hela tiden för där var som en bastu. Alltid lika roligt att träffa familj och släkt! När gästerna åkt hem satt vi ute på mammas altan till omkring halv tolv på natten och det var inte ett dugg kallt. Tyvärr blev jag helt myggbiten istället! Här hemma där jag bor finns inga mygg tack och lov.




  

Av siggemckvack - 4 juni 2011 21:13

Provade ett nytt slags mellanmål - smoothie i tetra med sugrör. Tänkte det skulle vara spännande att se om Sigge fattade hur man dricker med sugrör. Han såg lite misstänksam ut först, men sen när han fick något gott i munnen sken han upp och ville bara dricka mer och mer.  

Presentation


Sigge föddes 15 februari 2010 och Svea 18 september 2012. Bloggen finns för familj och vänner som inte har möjlighet att träffa Sigge och Svea så ofta, men andra nyfikna är förstås också välkomna! Jag som skriver är mamma Emma.

Sigge

Lilypie Kids Birthday tickers

Svea

Lilypie Third Birthday tickers

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26
27 28 29
30
<<< Juni 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards