Direktlänk till inlägg 14 februari 2012

Helg med kalas

Av siggemckvack - 14 februari 2012 20:08

I fredags åkte vi upp till min mamma utanför Uppsala. Vi kom dit vid halv åtta på kvällen så det blev mat och sen sängen för Sigge.


Daniel, mamma, Bertil, Philip och min syster Frida:

 


Sigge fyller ju 2 år på onsdag, och innan han skulle gå och lägga sig i fredags fick han en förskottspresent av mormor - en pyjamas. Den blev väldigt populär pga traktorerna.

 


På lördagen bakade vi lite, och gjorde ordning för eftermiddagens kalas. Då kom mina morbröder med ingifta mostrar samt min kusin och hennes man och dotter Signe för att gratta Sigge och lite mej också i efterskott. Vi fikade och åt tårta:

 


Sigge var mycket förtjust i allt fikabröd, men bullarna var bäst. Bullarna hade jag bakat i min nya Kitchen Aid, och det gick jättebra!

   


Sen lekte Sigge och hans syssling Signe med Sigges presenter. De kom bra överens och hade riktigt roligt. Vi träffas inte så ofta eftersom Signe bor utanför Gävle.

 


Sigge öppnar paket från Frida och Philip.

 


På söndagen åkte vi till Sigges morfar och hans sambo Anna-Lena. Sigges mostrar Maria och Emelie var också där. Morfar och Anna-Lena flyttade till en ny lägenhet för några månader sen så det var roligt att äntligen få se hur de hade det. Tyvärr glömde jag bort att ta några kort därifrån. Vi åt lunch och fikade, och tog en skaplig promenad i solskenet.


Här är Sigges alla presenter från i helgen. Verktygsset, bärgningslastbil, pussel.

 


Pippimugg, pippibricka, Duplo och en bok. Sen fick han en peng att lägga i spargrisen också.

 


Tack morfar, Maria och Emelie, Frida och Philip, mormor och Bertil, samt alla "Anderssonarna"!!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av siggemckvack - 14 maj 2015 21:20


 

Av siggemckvack - 14 maj 2015 20:47

  Här har vi haft härligt väder idag. Lite blåsigt, men soligt och skönt. Förmiddagen ägande jag åt att skrubba och gno på uteplatsen. Bort med pollen, spindelväv och gamla torra löv. Och så fram med dynor, solsängar och lite blommor. Så här sent f...

Av siggemckvack - 10 maj 2015 20:44


Sigge funderar: - hur kunde mammorna komma efter dinosaurierna? -Ja du, det kan man undra, sa jag. Men papporna då hur tror du de kom? - Från magen såklart! Sigge bygger och bygger med sitt lego. Den här båten satt han och utvecklade och bygde ...

Av siggemckvack - 9 maj 2015 23:09

Bara roligt har vi haft idag. Sigge och jag blev hämtade av Sigges kompis Alma och hennes mamma och syster på förmiddagen. Vi åkte till Leos lekland. Tack vare det fina vädret var där väldigt lugnt och folktomt. Efter ett par timmars lek och lite lun...

Av siggemckvack - 6 maj 2015 21:49


Jag kommer i säng alldeles för sent om kvällarna vilket jag bittert ångrar när klockan ringer 05.30. Men det finns ju så mycket kul man vill hinna med på kvällen! Ikväll har jag hängt med två kompisar och blivit bjuden på mat och rabarberpaj, och igå...

Presentation


Sigge föddes 15 februari 2010 och Svea 18 september 2012. Bloggen finns för familj och vänner som inte har möjlighet att träffa Sigge och Svea så ofta, men andra nyfikna är förstås också välkomna! Jag som skriver är mamma Emma.

Sigge

Lilypie Kids Birthday tickers

Svea

Lilypie Third Birthday tickers

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Kategorier


Skapa flashcards