Alla inlägg under april 2012

Av siggemckvack - 3 april 2012 14:45

Vi tänkte att det skulle vara roligt för Sigge med en trehjuling till våren och sommaren. Vi har ju egentligen inga bra ställen att cykla på här hemma, men lite kan han väl kava runt på stenläggningen och gräsmattan. Eller på grusvägen om vi är med. Vi kollade lite på Blocket och hittade en väldigt begagnad i Vikingstad, bara en mil härifrån. Väldigt begagnad betyder att den hade åtskilliga år på nacken och hade använts av flera barn. Sigge och Daniel åkte och köpte den i går efter jobbet. Sigge cyklade runt på garageuppfarten medans Daniel och säljaren stod och pratade en bra stund. I annonsen begärde de 200 kr men vi fick den för en hundring. När sen Daniel skulle ställa in cykeln i bilen bröt Sigge ihop fullständigt och skrek "mimmi" (=min) hela vägen hem med tårarna sprutande. Så det slutade med att cykeln hamnade inomhus.... Nåja, så småningom SKA den vara ute.

 


Sigge har suttit på cykeln hela kvällen och sparkat sig fram genom huset. Tramporna förstår han sig inte på än. Han brydde sig inte ett dugg om att Daniel och jag var på övervåningen och ställde iordning gästrummet efter takmålningen som nu äntligen är klar. Tänk vad en gammal trehjuling kan vara till gädje för en 2-åring!


Det där som hänger på styret är en slags "motor". När man vrider på handtaget brummar det och låter.

ANNONS
Av siggemckvack - 2 april 2012 20:45

I helgen var vi hem till min mamma och hennes Bertil för att fira mammas 51-års dag. Eftersom vi inte ses i påsk så fick Sigge ett påskägg i förskott av mormor. Han var precis nyvaken så det är nog därför han ser lite sammanbiten ut.

 


 


I ägget fanns en fin t-tröja plus en massa smarriga russin.  

ANNONS
Av siggemckvack - 1 april 2012 20:40

Vi pyntade påskriset en kväll. Kanske var lite tidigt, men då hinner man ha det framme ett tag innan påsken är över igen.

   


Sigge var väldigt koncentrerad när han hängde dit pyntet. Riktigt bra gick det!  


Presentation


Sigge föddes 15 februari 2010 och Svea 18 september 2012. Bloggen finns för familj och vänner som inte har möjlighet att träffa Sigge och Svea så ofta, men andra nyfikna är förstås också välkomna! Jag som skriver är mamma Emma.

Sigge

Lilypie Kids Birthday tickers

Svea

Lilypie Third Birthday tickers

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Sigge & Svea med Blogkeen
Följ Sigge & Svea med Bloglovin'

Kategorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se