Direktlänk till inlägg 9 augusti 2012
Igår hjälptes vi åt att laga mat Sigge och jag. Vi mätte upp ris och vatten i kastrullen, lade i alla ingredienser i gratängformen, gick ut och hämtade dill i krukan och så skalade vi ägg och hackade dem. Sigge hackade givetvis med en vanlig bestick-kniv, en sån man använder ihop med gaffeln när man äter. Att smaka på allt är viktigt tycker Sigge som gärna passar på att stoppa in ingredienser i munnen under tiden vi lagar. Allt är inte gott otillagat upptäcker han, men ändå vill han fortsätta smaka på allt.
Vi har börjat låta Sigge duka av efter sig vid måltiderna. Kanske inte alltid allt, men att han iaf går bort med något till diskbänken när han är klar. Det funkar jättefint.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 |
4 | 5 | |||||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 |
|||
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | |||
20 |
21 | 22 |
23 | 24 | 25 |
26 | |||
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |||||
|