Direktlänk till inlägg 5 maj 2013

Jobbardag

Av siggemckvack - 5 maj 2013 21:46

Svea har varit lite bättre idag, men är fortfarande rejält förkyld. Jag har inte tagit någon feber på henne så jag vet inte om hon hade nån hög temperatur idag. Hoppas hon piggar på sig snabbt nu. Jag har bjudit hit föräldrarna och barnen i gruppen på tisdagsträff i veckan. Vi får se om det går eller om vi får ställa in. 


Idag har vi hunnit med mycket tycker jag. Jag har dammsugit och torkat golven, vattnat krukväxterna och de nyplanterade buskarna (flera av buskarna har utvecklat blad redan!), tvättat handdukar, sänkt botten i Sveas spjälsäng, tagit en långpromenad med Sara, pluggat lite, fixat med bilder på datorn mm. Daniel har varit ute i blåsten hela eftermiddagen. Han har bytt ut några takbrädor på lekstugan, varit och köpt nya brädor samt målat allt det vita på lekstugan bland annat.


Kolla in Sigges stövlar som jag köpte på Kajorna igår. Han vill bara använda dem nu, inga andra skor.


     

Vi lyckades hitta lä när vi fikade på mackor, ägg och filmjölk/kaffe. Det var underbart skönt i solen. 

 
 
Lisa - mamma till Knut & Agnes & gravid med nr 3

Lisa - mamma till Knut & Agnes & gravid med nr 3

6 maj 2013 16:27

Men så grön grästmatta! Här är den då fortfarande gul och gammal... och det dröjer nog någon fler vecka innan det börjar knoppas på träden här.

Jag är så avundsjuk på att ni hittade den där fina lekstugan! :D pappa har en gammal lekstuga hemma som min morfar gjort åt min mamma. Men den är inte i det bästa skicket, men funderar ändå på att ta den. Nya lekstugor är inte billiga, vare sig man bygger den själv eller köper den. Och jag hade vela ha den nu i sommar och Knut skulle älska den!

http://mammatillknut.bloggplatsen.se

siggemckvack

6 maj 2013 20:29

Gräsmattan har blivit grön så snabbt, på bara ett par dagar. Visst är det härligt!

Vi är väldigt nöjda och glada att vi hittade lekstugan. Vi ska måla utsidan, och så lite invändigt. Sen tänker jag piffa i ordning därinne med möbler och så. Det ska bli roligt. :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av siggemckvack - 14 maj 2015 21:20


 

Av siggemckvack - 14 maj 2015 20:47

  Här har vi haft härligt väder idag. Lite blåsigt, men soligt och skönt. Förmiddagen ägande jag åt att skrubba och gno på uteplatsen. Bort med pollen, spindelväv och gamla torra löv. Och så fram med dynor, solsängar och lite blommor. Så här sent f...

Av siggemckvack - 10 maj 2015 20:44


Sigge funderar: - hur kunde mammorna komma efter dinosaurierna? -Ja du, det kan man undra, sa jag. Men papporna då hur tror du de kom? - Från magen såklart! Sigge bygger och bygger med sitt lego. Den här båten satt han och utvecklade och bygde ...

Av siggemckvack - 9 maj 2015 23:09

Bara roligt har vi haft idag. Sigge och jag blev hämtade av Sigges kompis Alma och hennes mamma och syster på förmiddagen. Vi åkte till Leos lekland. Tack vare det fina vädret var där väldigt lugnt och folktomt. Efter ett par timmars lek och lite lun...

Av siggemckvack - 6 maj 2015 21:49


Jag kommer i säng alldeles för sent om kvällarna vilket jag bittert ångrar när klockan ringer 05.30. Men det finns ju så mycket kul man vill hinna med på kvällen! Ikväll har jag hängt med två kompisar och blivit bjuden på mat och rabarberpaj, och igå...

Presentation


Sigge föddes 15 februari 2010 och Svea 18 september 2012. Bloggen finns för familj och vänner som inte har möjlighet att träffa Sigge och Svea så ofta, men andra nyfikna är förstås också välkomna! Jag som skriver är mamma Emma.

Sigge

Lilypie Kids Birthday tickers

Svea

Lilypie Third Birthday tickers

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9
10
11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards