Direktlänk till inlägg 2 september 2014
Har testat två recept i senaste numret av Buffé och de blev båda väldigt lyckade. Goda, lite lyxiga och väldigt fina att se på. Dessutom, och det är viktigt, var de snabblagade.
Jag hittade inte färdigkokta rödbetor så det tog lite längre tid när jag fick koka egna. Vi hade varmrökt lax till rödbetssalladen. Barnen tyckte väl att det var sådär. De åt lax och rödbetor mest. Pastarätten gillade de skarpt.
Prova får ni se!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 |
4 | 5 |
6 | 7 |
|||
8 |
9 | 10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
|||
15 |
16 |
17 |
18 | 19 |
20 |
21 | |||
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 | 28 |
|||
29 | 30 |
||||||||
|