Direktlänk till inlägg 4 oktober 2014
Nyligen har vi upptäckt hur makalöst det är med kalljästa frallor. På kvällen svänger man snabbt ihop degen och rullar frallor som man lägger på en plåt som får stå i kylen över natten. På morgonen är det bara skjuts in i ugnen och 10 minuter senare är brödet klart!
Det här receptet från ica.se har vi använt ett par gånger. Kanske kan man ta lite mer salt än vad som står bara.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 |
4 | 5 |
|||||
6 | 7 |
8 |
9 |
10 | 11 |
12 | |||
13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 |
19 |
|||
20 | 21 | 22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
|||
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|||||
|