Alla inlägg den 17 februari 2014

Av siggemckvack - 17 februari 2014 15:10

Vi har varit till ett par andra ständer för att se mer av Lanta, och för att få lite omväxling i tillvaron. För jo, det kan faktiskt bli lite enformigt att bada i samma pool och hänga på samma strandbit varje dag. Inte för att jag klagar alltså.


För ett tag sedan var vi till en liten strand som heter Relax beach. Den är vad den heter - avslappnad. Där var väldigt lugnt och fint. Sigge plockade små kokosnötter och roade sig länge med dem. När det blev lågvatten kom det fram en massa stenar, eller typ undervattensberg, så man fick välja vart man badade.

 


Idag åkte vi till vår grannstrand Long beach. Den är också vad den heter. Där är mer folk, ungefär som här på vår strand Klong dao. Vår strand är väldigt långgrund så man behöver aldrig vara orolig när man leker i strandkanten med barnen. De måste springa ut många, många meter för att det ens ska nå upp till knäskålarna. Därmed är det också enorm skillnad vid hög- och lågvatten. När det är lågvatten får man gå långt för att ens komma till vattenbrynet. Så är det inte på de andra stränderna här på ön. Där blir det djupt mycket snabbare.

 


När vi vill åka iväg någonstans går vi utanför hotellet bara och hoppar in i en tuk-tuk (moppetaxi med typ sidovagn). Vi knör in oss med vagn och allt, det går fint. När mamma och Bertil var här fick vi plats fyra vuxna, två barn och en vagn i en tuk-tuk. Det trodde jag aldrig skulle gå!

Presentation


Sigge föddes 15 februari 2010 och Svea 18 september 2012. Bloggen finns för familj och vänner som inte har möjlighet att träffa Sigge och Svea så ofta, men andra nyfikna är förstås också välkomna! Jag som skriver är mamma Emma.

Sigge

Lilypie Kids Birthday tickers

Svea

Lilypie Third Birthday tickers

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards