Alla inlägg den 6 augusti 2014

Av siggemckvack - 6 augusti 2014 16:45

Nu när vi haft varm och skönt i poolen har barnens slumrande thailandstakter vaknat igen. De har blivit modigare och modigare för varje gång.

 

Båda flyter och simmar själva omkring i poolen (ja, vi är också där i såklart), klättrar upp för stegen och hoppar ner i poolen igen från kanten. Sigge har velat att man ska ta emot honom, men här om dagen började han hoppa helt själv. Svea hoppar också, och henne har man minsann inte fått ta emot. Hon kan själv. Hon hoppar, kommer ner under vattnet, kommer upp igen, blinkar lite förvånat vattnet ur ögonen, och så simmar hon bort till stegen och gör om det igen. 


Jag försökte fånga det på bild, men självklart slutade de hoppa när jag gick efter kameran. På slutet av den här filmsnutten hoppar båda från stegen iaf, även om det är från poolkanten de brukar hoppa. Daniel syns inte i bild, men han är också i vattnet så ingen behöver vara orolig, hi hi.


 

Sigge · Svea
Av siggemckvack - 6 augusti 2014 11:30

I lördags gifte sig våra vänner Filip och Caroline, och vi hade nöjet att få vara med. 

 

Daniel lämnade barnen hos farfar där de sov över till söndagen. De åkte till farfar genast efter frukosten så att jag skulle få baka i lugn och ro. Jag hade nämligen lovat att baka minicupcakes som dessert till alla bröllopsgäster. ca 70 cupcakes blev det, och det tog sin tid. Jag hann bli liite stressad innan jag var klar, men vi hann allt vi skulle.

 

Det var jättefint i kyrkan, och brudparets döttrar var ursöta brudnäbbar. Jag tror jag har gått och blivit blödig på sista tiden för tårarna var inte långt borta där en stund.

 

 

Sen blev det middag, fest och dans till långt in på natten. Det är inte ofta man kommer hem kl 3 på natten nu för tiden, så det måste vara ett säkert tecken på en bra fest.

 

Tack Caroline och Filip för en riktigt rolig, stämningsfylld och solig dag!

Presentation


Sigge föddes 15 februari 2010 och Svea 18 september 2012. Bloggen finns för familj och vänner som inte har möjlighet att träffa Sigge och Svea så ofta, men andra nyfikna är förstås också välkomna! Jag som skriver är mamma Emma.

Sigge

Lilypie Kids Birthday tickers

Svea

Lilypie Third Birthday tickers

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards