Alla inlägg den 24 augusti 2014

Av siggemckvack - 24 augusti 2014 14:39

Helgen har tillbringats hos mamma och Bertil. Vi kom fram vid åtta i fredags och då åt vi moussaka som var delvis gjord på mammas hemodlade auberginer. Jag visste inte att man kan odla det själv. Lite kul faktiskt.

På lördagen åkte Daniel och Bertil till Knivsta och köpte en fåtölj som mamma hittat på Blocket. Under tiden gick jag, mamma och barnen på en promenad och kollade på ett par loppisar. Mamma köpte en minibyrå med smålådor som jag lovade att måla om till henne. Vi gick in på färgaffären och köpte färg men när vi kom hem upptäckte vi att den vita färgen var grynig med klumpar i, och sen tappade mamma den svarta färgen på golvet så att locket flög av. Ni kan ju tänka er hur det såg ut i köket... Nu tar jag hem minibyrån och målar den där istället.

Daniel och jag åkte en sväng till Enköping och köpte nya lurar till hans telefon. Han gillar ljudböcker och nu har han precis laddat ner Storytel. De har 14 dagars gratis prova-på tid. Sen kostar det 169 kr i månaden, vilket känns rätt dyrt så vi får väl se hur vi gör. Jag föredrar att läsa själv framför att lyssna, men nu har Storytel många e-böcker också, dvs som man läser direkt på skärmen, och då kan vi använda tjänsten båda två. Just nu lyssnar Daniel på En man som heter Ove. Den läste jag på semestern och den var riktigt bra.

På eftermiddagen kom Frida, och så grillade vi och åt äppelpaj och hade det mysigt. Vi hade hoppats att Fridas och Philips bebis skulle ha kommit nu, men den är visst inte riktigt redo än. Beräknat födelsedatum var i tisdags.

Idag åkte vi till Fyrispark i Uppsala på bakluckeloppis. Vi hittade fina glas i hårdplast, två gröna plastväxter i krukor samt en jättestor golvlampa. Växterna och glasen tänkte vi ha i husvagnen. Efter lunch på Gyllene måsen (McDonalds alltså) sitter vi nu i bilen på väg hemåt.

Presentation


Sigge föddes 15 februari 2010 och Svea 18 september 2012. Bloggen finns för familj och vänner som inte har möjlighet att träffa Sigge och Svea så ofta, men andra nyfikna är förstås också välkomna! Jag som skriver är mamma Emma.

Sigge

Lilypie Kids Birthday tickers

Svea

Lilypie Third Birthday tickers

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Besöksstatistik

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards